• 12 vutti
  • 1,5 tassi jahu, milles on soola ja küpsetuspulbrit
  • 0,5 liitrit petipiima
  • 2 tassi salati- või praadimisõli

Lindudel lasta liguneda petipiimas ca tund aega; lisada veidi soola ja pipart; veeretada linde jahus ja küpsetada rohkes rasvas kuni nad on kuldpruunid; jahu moodustab maitsva kooriku ja petipiim muudab vutiliha õrnemaks; 6 inimesele.

Retsept on pärit jänkide Kokaraamatu Klubi kongressilt

AsukohtVõta meiega ühendust kohe!

 

Tagasiside vorm

Asukoha kirjeldus

Meieni jõudmiseks tuleb Tartust sõita Tartu-Jõhvi mnt. pidi välja, Aovere ristmikult keerata Suunaviida järgi Kallaste peale, Kallaste maanteed pidi tuleb sõita 13 km postini (paremat kätt väike sinise numbrimärgiga post) ja selle kohalt kohe vasakule, seda teed pidi 400 m ja oletegi jõudnud õigesse kohta.

Aadress

Järveotsa Vutifarm
Alajõe, 60403 Peipsiääre vald,
Tartumaa, Eesti