Marinaad neljale vutile keskmise kaaluga 160... 180 grammi vutt.

  • 1 spl cayenne`i pipart
  • 4 spl sidrunimahla
  • max 5 spl heledat virgin`oliiviõli
  • 1 tl ingverit
  • 4 küüslauguküünt
  • 1 tl koriandrit
  • 1 spl kurkumit
  • 3 spl maitsestamata jogurtit
  • pipart või piprasegu
  • soola

Marinaadi pandud vutid kata fooliumi vms kattega, hoia neid ca 12 tundi, aeg-ajalt keera. Grilli praeahjus või sütel. Käesolev vutiliha marineerimise retsept on pärit kaugelt idast (tõenäoliselt Hiinast). 2002a. Hansapäevadel Tartus said sedamoodi marineeritud grillvutid erakordse menu osaliseks.

Retsept on välja töötatud Järveotsa Põldvutifarmi prantsuse lihatõugu vuttide jaoks.

LocationContact us now!

 

Contact Form

DESCRIPTION OF THE LOCATION

To get to us, drive from Tartu to Tartu-Jõhvi road. You have to go out, according to the Aovere crossroads keeper At the signpost to Kallaste, the Kallaste road should be driven to the 13 km post (right hand small post with blue license plate) and its local inconsistent to the left, this road had to be 400 m and you got to the right place.

Address

Järveotsa Vutifarm
Alajõe, 60403 Peipsiääre vald,
Tartumaa, ESTONIA