Aseta vutimunad külma veega täidetud potti ja pane keema. Kui vesi hakkab keema, on vutimuna veel vedel; 1,5 minutit keemist annab kõva muna laua tarbeks; 5 minutit keenud muna on sobilik edasiseks töötlemiseks – konserveerimiseks, veeretamiseks segudes/kastmetes, et küpsetada. Keemise ajal tuleb mune aegajalt segada, et munakollane ei vajuks ühele küljele.

AsukohtVõta meiega ühendust kohe!

 

Tagasiside vorm

Asukoha kirjeldus

Meieni jõudmiseks tuleb Tartust sõita Tartu-Jõhvi mnt. pidi välja, Aovere ristmikult keerata Suunaviida järgi Kallaste peale, Kallaste maanteed pidi tuleb sõita 13 km postini (paremat kätt väike sinise numbrimärgiga post) ja selle kohalt kohe vasakule, seda teed pidi 400 m ja oletegi jõudnud õigesse kohta.

Aadress

Järveotsa Vutifarm
Alajõe, 60403 Peipsiääre vald,
Tartumaa, Eesti