Retsept: Kentuky vutt

Super User Written by 

(2 votes)
  • 6 puhastatud vutti
  • 2 sidrunit
  • 1 tl soola
  • 1 tl salveid
  • 0,5 tassi oliivõli
  • 2 väikest küüslauguküünt
  • 100 g sulavõid
  • 1 tass veini

Asetage vutid pannile ja pritsige üle sidrunimahlaga; hõõruge vutte soolaga, siis pintseldage sulavõi ja oliivõli seguga üle; hõõruge vutte purustatud küüslauguga ja puistake peale salveid; valage peale teise sidruni mahl ja riivitud koor ning lisage vein; küpsetage kaane all 200ºC juures tund aega või kuni praad on pruun; serveerige mahlaga; 3 inimesele.

Last modified onLaupäev, 17 Oktoober 2015 12:25
More in this category: « d´Or Europe 2020 Tallinn

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

AsukohtVõta meiega ühendust kohe!

 

Tagasiside vorm

Asukoha kirjeldus

Meieni jõudmiseks tuleb Tartust sõita Tartu-Jõhvi mnt. pidi välja, Aovere ristmikult keerata Suunaviida järgi Kallaste peale, Kallaste maanteed pidi tuleb sõita 13 km postini (paremat kätt väike sinise numbrimärgiga post) ja selle kohalt kohe vasakule, seda teed pidi 400 m ja oletegi jõudnud õigesse kohta.

Aadress

Järveotsa Vutifarm
Alajõe, 60403 Peipsiääre vald,
Tartumaa, Eesti