Retsept: Kentuky vutt

Super User Written by 

(2 votes)
  • 6 puhastatud vutti
  • 2 sidrunit
  • 1 tl soola
  • 1 tl salveid
  • 0,5 tassi oliivõli
  • 2 väikest küüslauguküünt
  • 100 g sulavõid
  • 1 tass veini

Asetage vutid pannile ja pritsige üle sidrunimahlaga; hõõruge vutte soolaga, siis pintseldage sulavõi ja oliivõli seguga üle; hõõruge vutte purustatud küüslauguga ja puistake peale salveid; valage peale teise sidruni mahl ja riivitud koor ning lisage vein; küpsetage kaane all 200ºC juures tund aega või kuni praad on pruun; serveerige mahlaga; 3 inimesele.

Last modified onSaturday, 17 October 2015 12:25
More in this category: « d´Or Europe 2020 Tallinn

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

LocationContact us now!

 

Contact Form

DESCRIPTION OF THE LOCATION

To get to us, drive from Tartu to Tartu-Jõhvi road. You have to go out, according to the Aovere crossroads keeper At the signpost to Kallaste, the Kallaste road should be driven to the 13 km post (right hand small post with blue license plate) and its local inconsistent to the left, this road had to be 400 m and you got to the right place.

Address

Järveotsa Vutifarm
Alajõe, 60403 Peipsiääre vald,
Tartumaa, ESTONIA